En ekstra dimension

 
ATP
Med ”Animated Teaching Programme - biochemistry” bliver glucolysen til en leg.
Fra Politiken-rekonstruktionen
Når nyhederne finder sted langt fra kameraer og fotografer, mangler medierne billeder. Animerede rekonstruktioner kan være svaret.
Maternity Worldwide
Ny smartphone-app med animerede instruktioner har potentialet til at forhindre tusinder af dødsfald i barselssengen.
Terrorfilm
Klassiske nyheder handler om tempo og evnen til at være først med historien. Et banebrydende samarbejde mellem Animation Hub og Dagbladet Politiken bringer nu animation ind i de featureprægede nyheder.
Skarpretterhans
Humoristiske reklameparodier skal lokke unge til 1700-tals festival.
Strory of Animation
Mange virksomheder er interesserede i at kommunikere med animation, men de ved ikke rigtigt, hvor de skal begynde. Prisbelønnede ”The Story of Animation” giver råd og vejledning.
Morten Lund
Smartphones og tablets er fyldt med animationer. En Ph.d.-afhandling skal undersøge, hvad animation betyder for vores evne til at forstå og betjene nye produkter.
HubHoftefilm1
Innovationseksperimenter stortrives i sundhedssektoren. Ikke mindst fordi der er rigtig meget på spil, både for vores sundhed, for samfundsøkonomien og potentielt også for vores konkurrenceevne. I det telemedicinske eksperiment Remote Rehabilitation Support indgår en animationsfilm, der forklarer hvad der skal ske før, under og efter det operative indgreb ved en hofteoperation. Målet er at sikre en bedre patientoplevelse, en bedre økonomi - og måske en ny måde at tænke på.
Still fra Aquaporin
Københavnsk cleantech virksomhed kan rense forurenet drikkevand og lave urin til vand. Forklaringen på metoden er svært tilgængeligt biokemi. Men ved hjælp af animation har virksomheden fundet et værktøj, der kan bruges overfor både samarbejdspartnere og studerende.
GENAN
Animation kan være svaret, når spørgsmålet er, hvordan man formidler kompleks information til mange forskellige målgrupper. Genbrugsvirksomheden GENAN har sammen med reklamebureauet Happy og animationsfirmaet Tumblehead skabt en animationsfilm, der formår at formidle kompleks information på en både letforståelig og vedkommende måde.
HubMotionComics3
Ny animationsteknik bringer den dramatiske fortid til live i dokumentarserien ”Hvide slaver”.
Niels Bohr
Nyt projekt skal producere animationsfilm, der gør abstrakte fysiske fænomener begribelige.
Teaching traffic
Projektet ”Teaching traffic” skal udvikle en interaktiv køreskole, hvor eleverne forberedes på virkelighedens udfordringer.
Simon & Squid
”Simon & Squid” præsenterer videnskaben bag global opvarmning i børnehøjde.
Fire unge animationsvirksomheder samarbejdede i sommeren 2010 med Vestas Wind Systems om at skabe billeder af fremtidens vindenergisystemer.
Raman, graf 1
Når videnskab visualiseres med animation, bliver abstrakte idéer konkrete - også for videnskabsfolk.
Kontakt os

Har du en idé eller et bestemt projekt?
Udvikler du en prototype og er animation en del af det?
Så tøv ikke med at kontakte os! Måske har vi mulighed for at hælpe dig og din virksomhed.

Kontakt os via vores