Gamification Day

Visuel Vækst 2

Spil skaber engagement og ny værdi. 22. november 2013 i København.

Gamification er en af tidens vigtigste trends, og for de virksomheder der er klar, som tør, eller som er igang med at blive klar, har Visuel Vækst skruet et enestående program sammen. Key note speaker er den globale guru #1 indenfor gamification.

Spildesigneren og bestseller-forfatteren Jane McGonigal er en pioner inden for gamification, og kendt fra blandt andet TED Talks for hendes markante holdninger og skarpe analyser af hvordan spil kan skabe innovation og i sidste ende forandre verden.

Jane McGonigal og konferenceprogrammet i det hele taget er med andre ord superrelevant for dig, hvis du lige som alle andre spekulerer over hvordan du kan engagere og motivere dine medarbejdere og dine kunder.

Er du en gamer eller bare en casual gamer, ved du allerede noget om hvordan spil fungerer, og hvordan mange af dem er stort set umulige at slippe igen, når først du er kommet i gang.

Gamification handler om at bruge de selvsamme virkemidler som spil til at skabe en engagerende brugeroplevelse og aktivere dine forskellige interessenter.

Derfor har du brug for at vide mere om gamification og om hvordan I kommer i gang i din virksomhed eller organisation. Og derfor inviterer vi til Gamification Day d. 22. november på IT Universitetet i København, hvor dagens program samler tre top-kapaciteter inden for gamification, adskillige konkrete cases og forskellige workshops.

Se mere om dagens program og tilmeld dig her

Gå til event oversigten