Billedredigering – en love story

Remove the Background

Holstebro-firmaet Remove The Background forklarer deres produkt gennem den animerede fortælling om cykelsælgeren Bob og Felicia, der sælger tøj på nettet.

Internettet er fuld af dårligt efterbehandlede billeder, formentlig fordi verden er fuld af mennesker, der ikke er forfærdeligt fortrolige med Photoshop. I Holstebro tilbyder IT-firmaet Remove The Background en opfindsom løsning: Med dem som mellemmænd kan rapfingrede vietnamesere fjerne baggrunde og andet overflødigt på billeder, der skal bruges i webbutikker og andre steder, hvor billeder siger mere end 1.000 ord.

Hvordan bedst fortælle historien om så teknisk og umiddelbart snæver en serviceydelse? Remove The Background gik til Tumblehead i Viborg og fik lavet en animeret informationsfilm. En tør gennemgang af sagens fakta kunne ikke gøre det, blev parterne enige om:

- I stedet besluttede vi at lave en karakterdreven fortælling med en enkel historie og en charmerende grundtone, fortæller Peter Smith fra Tumblehead.

Og sådan blev Photoshop-arbejde i Hanoi til en hel lille love story om Bob og Felicia, der begge drager nytte af Remove The Backgrounds arbejde og måske finder kærligheden undervejs …Gå til inspiration nyhedsoversigten